april 10, 2018photography by sebastián crespoarchitecture firm estudio a0, have designed a brick, glass, and steel house in sangolquí, ecuador, that has two pavilions, one for the client’s own family and one for his parents.photography by sebastián crespowalls of glass wrap around the house, while a wood deck follows the shape of the house.photography by sebastián crespothe social areas of the house are all located on the main floor of the home. in the living room, double height ceilings make the space feel open and airy, while the brick walls break up the glass and steel elements.photography by sebastián cresponext to the living room is the kitchen and dining room. both spaces have large sliding doors that open to the garden to allow for a indoor / outdoor living experience.photography by sebastián crespoat one end of the home, there’s a reading area with stairs and stadium seating. the wood stadium seating has open fronts for storing books and pillows.photography by sebastián crespoback by the living room and there’s wood stairs that run alongside a brick wall and lead to the upper floor of the home, where the bedrooms are located.photography by sebastián crespoupstairs, the wood and glass lined hallways lead to the bedrooms and bathrooms.photography by sebastián crespo | firm: estudio a0 – jaskran kalirai & ana maría durán calisto | project architect: ana maría durán calisto | collaborators: raúl ortega, juan francisco pérez and juan josé tohme | ...